Genezingsdienst

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

LISSERBROEK - Kinderen van de basisschool kunnen woensdag 21 december naar de Meerkoet voor een spelletjesmiddag. Er is tussen 13.30 en 15.30 uur keus uit diverse spellen. De kinderen kunnen tevens iets toepasselijks maken voor deze tijd van het jaar dat mee naar huis mag. Entree bedraagt 1,50 (inclusief drinken). De middagen zijn bestemd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen van 4 en 5 jaar mogen meedoen mits een van de ouders aanwezig is.

AALSMEERDERBRUG - Jan Zijlstra leidt zondag 18 december om 10 uur een genezingsdienst in de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. Er zal speciaal gebeden worden voor zieken, mensen die verslaafd zijn of het moeilijk hebben in hun leven. De toegang is gratis. Kerst’ spelletjesmiddag Kerstsamenzang met ‘Jedaja’ NIEUW-VENNEP - De Raad van Kerken Haarlemmermeer Zuid organiseert voor 20 december haar traditionele kerstsamenzang, dit jaar met muzikale medewerking van zanggroep Jedaja. Er wordt gezongen en er worden kerstgedichten voorgedragen. De kerstsamenzang is in het gebouw van Het Apostolisch Genootschap aan de Zuiderdreef 3 (tegenover het Shell benzinestation) en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Kerstsamenzang Ontmoetingskerk

RIJSENHOUT - In de Ontmoetingskerk is zondag 18 december FF Zingen kerstsamenzang. Van 19 tot 20 uur zijn er volop kerstliederen om méé te zingen, er is een sfeervol kerstverhaal en er is muziek van André Keessen. Na afloop warme drank en koek. Meer informatie via Gertjan v.d. Veen, (0297) 36 08 44.

Eerste kerstmarkt Dik Tromplein HOOFDDORP - Rondom de kerstboom op het Dik Tromplein wordt vrijdag 16 december een kerstmarkt gehouden. Op het plein naast Vroom & Dreesmann staan zo’n veertig kramen.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie