Fractiespreekuur PvdA

15 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De fractie van de PvdA Haarlemmermeer houdt op dinsdag 20 december haar fractiespreekuur in de burgerzaal van het gemeentehuis te Hoofddorp. Daar zitten Tom Horn en Chris Vonk van 19.30 tot 20 uur klaar om vragen, opmerkingen of suggesties aan te horen. PvdA-leden zijn tevens donderdag 22 december in de burgerzaal tussen 19 en 22 uur aanspreekbaar tijdens de raadsvergadering. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan via Bert den Elzen, (06) 10 35 74 92. Zie tevens www.haarlemmermeer.pvda.nl.

LEV in de Witte Kerk

NIEUW-VENNEP - De Nederlandse worship-band LEV verzorgt de muziek op zondag 18 december tijdens een Xperience dienst in de Witte Kerk in Nieuw-Vennep. De dienst begint om 19 uur. Martin van der Linden uit Katwijk bespreekt het thema van de dienst: de euro en de crisis. Hoe komen we daar doorheen? Deze vraag staat centraal in de muziek en in de meditatie. Zie tevens www.wittekerk.nl.

Kerstkienen in de Meerkoet

LISSERBROEK - Koet Aktief organiseert voor zaterdag 17 december kerstkienen in Dorpshuis de Meerkoet in Lisserbroek. Er is een speciale kinderkienmiddag die om 15 uur start. Het kienen voor de volwassenen?begint om precies 20.30?uur. Het adres is Krabbescheerstraat 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie