Getuigen gezocht mishandeling Floriadeterrein

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

CRUQUIUS - De politie is op zoek naar een kalende, blanke man en twee vrouwen tussen de 55 en 65 jaar die donderdag 3 november betrokken waren bij de mishandeling van een 46-jarige vrouw uit Heemstede. De mishandeling vond rond 15 uur plaats op de Kruisweg.

Het slachtoffer, de 46-jarige vrouw liep die middag met haar hond bij de Piramide in het Floriadeterrein. Zij passeerde daarbij twee vrouwen en een man met drie honden. Een hond was aangelijnd en de andere honden liepen los. De aangelijnde hond raakte in gevecht met de hond van het slachtoffer. De honden zijn uit elkaar gehaald. De vrouw heeft haar hond aangelijnd en is verder gelopen.

Bij het weglopen kreeg zij een klap tegen haar rug met een hondenriem, toen zij zich omdraaide volgde er nog een klap met de riem in haar gezicht. Ook probeerde de onbekende vrouw de hond van het slachtoffer te slaan, maar dit is niet gelukt.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. De signalement van het drietal is:

kalende blanke man van 55-65 jaar oud, 1.70-175 mtr. lang en zwaar gebouwd. De vrouwen waren beiden rond de 55-65 jaar oud, blank van uiterlijk, 1.70-1.75 mtr. lang met normaal postuur. Getuigen of mensen die meer weten over dit incident kunnen contact opnemen met de politie in Haarlemmermeer via (0900) 88 44.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie