Algemeen: Personal branding en blessurepreventie centraal tijdens workshops Topsport Haarlemmermeer

17 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Topsport Haarlemmermeer (TSH) faciliteerde op woensdag 14 december j.l. twee gratis workshops voor sporters en trainers. De workshops werden verzorgd door Yellow Communications en Cross-Sport uit Hoofddorp en gehouden in SportPlaza De Estafette te Nieuw-Vennep bij TSH-locatiepartner SportPlaza.

David Zonneveld: "Om (top)sport in Haarlemmermeer naar een hoger plan te brengen ondersteunt TSH de kernsporten en alle sporters met een talentstatus vanuit het NOC*NSF. Het organiseren van workshops is één van de manieren om de sporters en hun trainers en begeleiders te ondersteunen. Afgelopen woensdag verzorgde Yellow Communications een interactieve workshop over de rol van communicatie en social media bij personal branding van de (top)sporter. In 2012 zullen Yellow Communications en TSH samen meerdere workshops verzorgen.

Na deze eerste workshop stond er voor alle deelnemers een lekkere maaltijd klaar met diverse broodjes. Na de maaltijd en een korte pauze was het tijd voor de tweede workshop. Deze stond in het teken van blessurepreventie en de invloed van functionele training op de belastbaarheid. De workshop "Invloed van functionele training op de belastbaarheid" werd verzorgd door Cross-Sport.

Cross-Sport ondersteunt met functionele kracht en conditietrainingen sporters in Haarlemmermeer. In deze workshop was er aandacht voor de oorzaken van blessures, hoe kun je deze herkennen en hoe kun je blessures met training van mobiliteit en stabiliteit voorkomen? Deze workshop bestond ook uit een praktisch deel, waarin trainers en sporters zelf oefenden met het herkennen van problemen in mobiliteit en stabiliteit. (zie foto)

De aanwezige sporters en trainers waren erg enthousiast en positief over deze avond, die geheel kosteloos verzorgd werd door TSH en haar partners. Ook in 2012 zal TSH verschillende workshops en informatieavonden verzorgen. Geïnteresseerden kunnen via www.topsporthaarlemmermeer.nl hiervan op de hoogte blijven. Voor meer informatie kunnen zij ook contact opnemen met David Zonneveld van TSH via dzonneveld@topsporthaarlemmermeer.nl."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie