Ontmoetingscentrum meteen gesloopt na brand

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Een gespecialiseerd bedrijf is, eerder dan verwacht, begonnen met de sloop van het voormalig Ontmoetingcentrum aan de Gelevinkstraat. In het leegstaande pand brak zaterdagnacht brand uit, hetgeen het proces van sloop versnelde.

Na de eerste brandmelding rukte de brandweer met veel materiaal uit, maar zij kon niet voorkomen dat het pand voor een groot deel in de as werd gelegd. Het pand was nog maar net leeg, omdat het Ontmoetingscentrum zijn intrede heeft genomen in een nieuw pand iets verderop in de wijk. Het pand was ook al asbestvrij gemaakt. Bert den Elzen was 's nachts aanwezig en liet dat de wachtcommandant ook weten (zie foto).

Het pand is zo goed als volledig uitgebrand.

De brand en sloop volgen nadat bijna twee weken geleden nog officieel afscheid werd genomen van het oude Ontmoetingscentrum.

Bijgaande foto's zijn gemaakt van de brand zelf en op de dagen na de brand. Heeft u nog meer foto's? Stuur ze dan op naar hcredactie@bdu.nl en de redactie voegt de foto's (indien bruikbaar) er aan toe. De 'overdag' en sloopfoto's zijn van Ben Reerink.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie