Kerstfeesten in de Marktpleinkerk met lampionnen en diverse koren

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Kerstavond begint in de Marktpleinkerk met het Kinderkerstfeest om 19 uur. Er worden verhalen verteld, gezongen, een lampionoptocht gehouden in de kerk en een aantal kinderen van de Marktpleinkerk voeren het toneelstukje 'Zie je de Koning al' op. Organist is Aart Jan Huizing uit Haarlem. Neem je lampionstokje mee.

Om 22.30 uur verleent het koor Desire + Combo uit Hoofddorp medewerking aan de kerstnachtdienst. Desire zingt o.a. Why do the shepherds sing, Child of Peace and Love en Ev'rybody's talking 'bout the baby boy. Desire staat o.l.v. Hans van Noord. Het thema van de dienst is: 'Een (er)uit-stekende wereldburger'. Voorganger is ds. Adri van der Wal en organist is Hans van Noord. Om 22.15 uur wordt er begonnen met het zingen van kerstliederen.

De kerstmorgendienst begint om 9.30 uur. Aan deze dienst wordt medewerking verleend door het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer o.l.v. Hans van Noord. Het koor zingt o.a. O, du Fröhliche, In een doodgewone nacht en Zoon van Maria. Om 9.15 uur wordt er begonnen met het zingen van kerstliederen. Thema van de dienst is: 'God begint klein'. Voorganger is ds. Adri van der Wal. Organist is Hans van Noord.

Alle kerstdiensten in de Marktpleinkerk worden besloten met het traditionele 'Ere zij God'.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie