30.000e bezoeker bij Zondagmiddagpodium

19 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De heer en mevrouw Timmerman zijn zondag 18 december gefeliciteerd als 30.000e bezoeker van de voorstelling Midwinterkerst van het Zondagmiddagpodium in de theaterzaal van Pier K in Nieuw-Vennep. Zij ontvingen uit handen van de directeur van MeerWaarde, mevrouw Annelies Kienhuis, een prachtig boeket bloemen en een passe-partout voor de resterende voorstellingen van het podium in het seizoen 2011- 2012.

Mevrouw Kienhuis memoreerde dat het Zondagmiddagpodium in de 13 jaar van haar bestaan en meer dan 400 voorstellingen dit formidabele aantal van 30.000 bezoekers heeft gehaald. "Hieruit blijkt opnieuw dat deze activiteit van MeerWaarde een groot succes is. Hulde aan alle vrijwilligers die deze voorstellingen op de zondagmiddag mogelijk maken", aldus mevrouw Kienhuis.

Het echtpaar Timmerman is niet alleen in hun woonplaats Zwanenburg van de partij, maar reist de hele polder door om de voorstellingen bij te wonen. "Het is een heel gevarieerd programma en erg gezellig", volgens mevrouw Timmerman. "Wij ontmoeten vaak oude bekenden."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie