CrossPoint organiseert kerstwandeling 'Bethlehem in Getsewoud'

19 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Getsewoud Zuid is op de avond van 23 december het decor voor een sfeervolle kerstwandeling. CrossPoint, kerk in Getsewoud, beeldt met tientallen vrijwilligers en op verschillende plekken in de wijk het kerstverhaal uit. De wandeling start vanaf het plein van basisschool De Ark en eindigt bij het Zomerpark.

Dominee Taco Koster van CrossPoint: "Het idee ontstond in september. Al snel ging een enthousiast team aan de slag en lag de route vast." In een wandeling van ongeveer een uur krijgen de wandelaars de complete geschiedenis van kerst te zien. Langs de route verbeelden acteurs in prachtige kostuums het kerstverhaal. Duizenden kaarsjes wijzen wandelaars de juiste weg.

Aan de kerstwandeling werken niet alleen vrijwilligers vanuit CrossPoint mee. Taco Koster: "We willen met deze kerstwandeling bijdragen aan de saamhorigheid in de wijk. We zijn daarom blij dat onze vrijwilligers overal vandaan komen en er ook diverse ondernemers hun medewerking verlenen."

De wandelaars kunnen starten van 18 tot 19.00 uur vanaf het plein van Basisschool De Ark. De route duurt ongeveer een uur en aan het eind is er de herberg in het Zomerpark, met warme chocolademelk en een gratis attentie.

Zie tevens www.crosspointgetsewoud.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie