Femmage om je dood te lachen met 'Wegens Omstandigheden'

21 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Zoals alle shows van Femmage is 'Wegens Omstandigheden' weer een achtbaan met humor, slapstick en muziek. Het thema is een oefenuitvaart! Ooit ben je de ster van je eigen uitvaart. Je wordt op handen gedragen. Dat kun je maar beter tot in de puntjes geregeld hebben.

Net als je bruiloft destijds. Je beste vrienden helpen je om er een topdag van te maken. Krijgen zij de ruimte om hun hart te laten spreken of wordt het ze onmogelijk gemaakt door zo'n controlfreak als jij? De omstandigheden vragen om de ultieme wraak.Femmage staat met 'Wegens Omstandigheden' op vrijdag 13 januari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

De vier zangeressen van Femmage creëerden een nieuwe showvorm die je cabarella zou kunnen noemen, cabaret met aan de basis prachtige a capella zang.'Wegens Omstandigheden' is inmiddels hun vierde voorstelling.

Femmage staat garant voor een avond prachtige zang, pretentieloze zelfspot met een dun laagje diepgang, hier en daar een traantje wegpinken, hilarische situaties en vooral ongegeneerd lachen.Femmage bestaat uit Ariane Niemeijer, Eva van Rooijen, Marlous Luiten en Caroline Dest.Regie: Wimie Wilhelm en Martin van Waardenberg.

Femmage is, ondanks dat de naam anders kan doen vermoeden, zeker ook voor mannen. Hier geen moeilijke bevallingen of problemen met de heren. Maar gewoon een stel stoere gekke wijven, allesbehalve ijdel en de schaamte ver voorbij.

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 13 januari, 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie