Burgemeester Weterings ontvangt eerste exemplaar cd koor ODYSSEE

21 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op 2 januari 2012 presenteert koor Odyssee uit Hoofddorp haar nieuwe cd onder de titel: Met nieuwe muziek en met andere woorden. Het eerste exemplaar van de cd zal tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Raadhuis aan burgemeester Weterings worden uitgereikt.

Voor het eerst is er voor gekozen om de cd op te nemen in een professionele opnamestudio. Hiervoor kwam Odyssee bij Pier K terecht. Op de cd staan 15 Nederlandstalige nummers: verrassende teksten en arrangementen, sommige geheel van eigen hand. De opnames kenmerken zich door een grote verscheidenheid, van vlotte en cabareteske liederen tot meer zingevende liederen met zeggingskracht.

Een deel van de opbrengst van de cd komt ten goede aan Stichting Leergeld Haarlemmermeer. Stichting Leergeld maakt het mogelijk dat kinderen, die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen, kunnen deelnemen aan activiteiten waarbij zij hun talenten op bijvoorbeeld cultureel gebied te ontwikkelen. Op deze manier draagt Odyssee met haar publiek er aan bij dat het plezier dat zij beleeft aan muziek wordt doorgeven aan de omgeving.

Zie tevens www.koorodyssee.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie