Actueel, scherp en grappig programma van Pieter Derks in Het Oude Raadhuis

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Nog steeds geen doorleefde kop, nog steeds geen rauwe stem, een vrouw die maar niet bij hem weg wil gaan; het artiestendom valt Pieter Derks niet mee. En dus heeft hij besloten het deze keer anders aan te pakken. Ondanks dat charmante voorkomen, die fijnzinnige grappen en dat muzikale talent gaat hij er tóch gewoon een mooi programma van maken. Omdat ook keurige jongens rake vragen kunnen stellen.

Het belooft in zijn derde programma actueler, scherper en grappiger te worden dan u toch al van hem gewend was. Komt u kijken? Mooi. Het werd ook wel eens tijd. Pieter Derks staat met zijn programma 'Het werd ook wel eens tijd' (reprise) op donderdag 12 januari om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

De pers over zijn derde soloprogramma 'Het werd ook wel eens tijd': ,,Derks is iemand waarbij je wel een tijdje in de buurt wil blijven'' (de Volkskrant). En de NRC: ,,Dan is hij een geëngageerd cabaretier naar wiens vierde programma ik opnieuw nieuwsgierig zal zijn''.

De regie is in handen van Jessica Borst.

Pieter Derks studeerde aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. In 2005 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. In 2006 ging zijn eerste programma 'Dat zal je nog verbazen' in première. Twee jaar later maakte hij het programma 'Waan'. Beide voorstellingen waren te zien in Het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

Het Oude Raadhuis

Donderdag 12 januari, 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie