Magische jeugdvoorstelling te zien in De Meerse

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de betoverende voorstelling 'Het allergeheimste goochelgeheim' krijgen we een kijkje in de magische wereld. Er wordt al generaties lang gefluisterd dat in het dagboek van de goochelaar Houdini het grootste en geheimste goochelgeheim ter wereld zit verstopt. De voorstelling wordt gespeeld door viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen Hilbert Geerling.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.Omdat de voorstelling vorig jaar uitverkocht was en een groot succes bleek, komt Hilbert Geerling opnieuw met'Het allergeheimste goochelgeheim' op zondag 22 januari om 14 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Maar bestaat dat dagboek eigenlijk wel? De meeste goochelaars twijfelen. Het verhaal gaat de ronde dat lang geleden iemand het dagboek ooit in het bezit had maar dat het op mysterieuze wijze is verdwenen. Sommige mensen zijn nog fanatiek op zoek naar het dagboek in de hoop roem, glorie en de allerhoogste kennis van de goochelkunst en toverkunst te vergaren. Maar is dat wel verstandig?

Kunnen de allergeheimste geheimen niet beter voorgoed geheim blijven? Een betoverende voorstelling vol geheimen, magie en humor. Hilbert Geerling heeft met de voorstelling 'Prof D zit in de puree' eerder in ons theater gespeeld.

De Meerse kleine zaal

Zondag 22 januari, 14 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie