Hymne over drooglegging polder in speciale uitvoering Big Band Haarlemmermeer en Odyssee

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In 2012 is het 160 jaar geleden dat de Haarlemmermeer is drooggelegd. Een speciale hymne over de drooglegging is in 2002 gecomponeerd door Paul Beugels met liedtekst door Fred Florusse. Deze hymne wordt nu op 2 januari in een vernieuwd arrangement uitgevoerd door de Big Band Haarlemmermeer samen met het koor Odyssee. Dit gebeurt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Haarlemmermeer.

Koor Odyssee en Pier K hebben elkaar gevonden door de opname van de nieuwe CD van het koor in Studio Pier K. Muzikale leider van Odyssee, Addy Alberts: "Wij hebben een prachtig product gemaakt. Er is hard gewerkt door zowel de koorleden als de leden van het combo en productieleider Paul Beugels en technicus Pytrik Rot van Studio Pier K. Met als resultaat een unieke CD waar wij heel trots op zijn.''

Directeur Pier K Suzanne Leclaire: "Uit de samenwerking is dit prachtige product voortgekomen met als extra voordeel dat een deel van de opbrengst ten goede zal komen aan Stichting Leergeld Haarlemmermeer. Zij stellen kinderen in armoede situaties in de gelegenheid om o.a. bij Pier K lessen te volgen. Zo is de cirkel mooi rond.'' Voor beiden geldt: de samenwerking tussen Odyssee en Pier K smaakt naar mee.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie