Laatste kaarten voor Literair diner met Rascha Peper

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Op vrijdag 16 maart organiseert de Bibliotheek Haarlemmermeer i.s.m. Schouwburg De Meerse weer een literair diner, dit keer met schrijfster Rascha Peper. Deze populaire schrijfster is een verteller pur sang, die de gave bezit haar lezers mee te voeren in de kleurrijke werelden die ze creëert.

Ze debuteerde in 1990 met de verhalenbundel 'de Waterdame', waarop al snel haar eerste roman 'Oesters' volgde. De roman 'Rico's vleugels' werd een groot succes en stond op de shortlist voor de Ako literatuurprijs. 'Russisch blauw' werd bekroond met de Multatuliprijs. Haar meest recente boek is 'Vossenblond', een weergaloze roman over de liefde en de dood.

De kaarten voor het Literair diner waren binnen zeer korte tijd uitverkocht, maar de Bibliotheek Haarlemmermeer en Schouwburg De Meerse hebben nog enkele kaarten beschikbaar kunnen stellen. Het Literair diner vindt plaats van 18.30 tot 22.30 uur in Het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Toegangskaarten à €27,50 p.p. zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale, Raadhuisplein 7 of (023) 566 48 50.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie