Irdeto werft meer dan $ 300.000 voor liefdadigheidsinstellingen

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Irdeto, onder meer bekend van de 'digitale kastjes' tussen kabel en tv, heeft maar liefst $ 166.816,45 uitgereikt aan de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC). De uitreijing vond plaats in het kantoor in Hoofddorp.

Irdeto Gives is een nieuwe organisatiebrede geldinzamelingcampagne, die alleen in het eerste jaar al meer dan driehonderdduizend dollar heeft opgehaald. De campagne brengt werknemers van Irdeto over de hele wereld bij elkaar om geld in te zamelen voor liefdadigheidsinstellingen die voedsel, kleding en andere onontbeerlijke zaken verstrekken aan hulpbehoevenden in hun gemeenschap. Het doel van de campagne is om de werknemers van Irdeto plezier te laten maken, terwijl ze iets doen voor de gemeenschap.

De Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC) is een van de liefdadigheidsinstellingen die het meest zal profiteren van de inzamelingscampagne en zal $ 166.816,45 van het totaal ingezamelde bedrag van $ 314.083,61 ontvangen in geld en natura. De donatie aan de IFRC zal gebruikt worden voor initiatieven van het Rode Kruis waar veel fondsen voor nodig zijn, zoals hulp bij rampen.

De Irdeto Gives-campagne liep van april tot september 2011 en is een groot succes gebleken, waarbij het doel van het inzamelen $ 300.000 voor liefdadigheidsinstellingen in geld en in natura is overtroffen.

Op de foto Cees Breederveld (Rode Kruis), Graham Kill (Irdeto) en Frank Asser (Rode Kruis).

Zie tevens www.irdeto.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie