De Meerlanden deelt

29 december 2011 om 00:00 Nieuws

RIJSENHOUT - De Meerlanden heeft, via haar Meerlandenfonds, tachtig goede doelen en verenigingen uit diverse gemeenten blij gemaakt met cheques met een totale waarde van 40.000 euro’s. De cheques werden overhandigd in een overvolle kantine van De Meerlanden.

40.000 euro aan cheques uit

De cheques zijn overhandigd door het bestuur van het Meerlandenfonds en door burgemeesters en wethouders van de verschillende gemeenten waarin De Meerlanden actief is.

“Dit is alweer het vijfde jaar, en ieder jaar als ik naar het aantal aanvragen kijk en wat de verenigingen allemaal voor projecten en activiteiten willen doen, merk ik dat de ambitie groot is om iets nuttigs voor de samenleving te doen. Dat is hartverwarmend’’, aldus Ger de Jong, Algemeen Directeur van De Meerlanden.

De cheques werden overhandigd door onder meer wethouder V. Aken (Hillegom), burgemeester Litjens (gemeente Aalsmeer), wethouder Bak (gemeente Haarlemmermeer), wethouder Pietersen (gemeente Diemen), wethouder Botter (gemeente Heemstede) en wethouder Markus (gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie