Stichting de Aanloop start nieuwe muziekactiviteit

5 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Al meer dan 40 jaar organiseert Stichting de Aanloop activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. In januari 2012 zal een geheel nieuwe muziekactiviteit gestart worden. Alles wat met muziek te maken heeft zal aan bod komen: zelf muziek maken, playbacken met zelf meegebrachte muziek en dansen. Deelnemers vanaf 12 jaar die aan deze activiteit mee gaan doen, kunnen kiezen uit de verschillende mogelijkheden onder het motto niets moet alles mag. Dat allemaal onder begeleiding van een groep zeer enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment hebben zich al meer dan 15 mensen aangemeld en er kunnen er nog meer bij.

De muziekactiviteit zal één keer per twee weken gehouden worden in het clubgebouw de Aanloop aan de Kruisweg in Hoofddorp. De eerste avond is op 13 januari en duurt van 19.30 tot 21 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 en per keer € 1,00. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via email muziek@deaanloop.nl.

Naast de nieuwe muziekactiviteit organiseert Stichting de Aanloop in het clubgebouw en daarbuiten nog een groot aantal andere activiteiten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie