Jeugdlanden beginnen 2012 met nieuwjaarsfik

5 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Jeugdland Hoofddorp en Jeugdland Nieuw-Vennep starten beide het nieuwe jaar met een kampvuur, chocomel en broodjes met worst. In Hoofddorp wordt het feestje gevierd op vrijdag 6 januari en in Nieuw-Vennep op zaterdag 7 januari. Op beide dagen van 18 tot 20 uur. Ouders mogen met de kinderen meekomen, in Nieuw-Vennep is het verstandig meteen een zaklamp mee te nemen.

Bij Jeugdland Hoofddorp staat voor zaterdag 7 januari techniek proefjes op het programma en voor woensdag 11 januari boompje verwisselen.

Bij Jeugdland Nieuw-Vennep staat voor vrijdag 6 januari cakejes versieren op het programma, kan er zaterdag 7 januari meegedaan worden met pijl en boog schieten en op woensdag 11 januari kunnen er sneeuwpoppen gemaakt worden van watten.

Daarnaast is er keus uit figuurzagen, skelteren, tafeltennis, tafelvoetbal, in de zandbak, op de speeltoestellen, voetballen en gewoon lekker niets doen. Alle activiteiten zijn gratis of anders vermeld, wel gewone Jeugdland entree. De activiteiten starten altijd rond 15.30 uur.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg en aan de Getsewoudweg in Nieuw-Vennep. Zie tevens www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie