HLMRMEER Prijs 2011 voor 'Internationaal Topjudotoernooi Haarlemmermeer'

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De HLMRMEER Prijs 2011 is tijdens de Meerbusiness Nieuwjaarsreceptie uitgereikt door wethouder Citymarketing Arthur van Dijk aan Huug Beukers van het Internationaal Topjudotoernooi Haarlemmermeer. Het is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt. In 2010 won Fred Scheffer de prijs met het NK Paalzitten in Nieuw-Vennep. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 2.500,-. Dit bedrag moet worden besteed aan de promotie van het toernooi.

Stichting MeerJudo heeft de afgelopen drie jaar met zo'n 100 vrijwilligers het Internationaal Topjudotoernooi Haarlemmermeer opgezet en gepromoot. Hiermee hebben zij Haarlemmermeer ver buiten de gemeente- en landgrenzen op de kaart gezet.

Vanaf half september kon men evenementen en projecten inzenden bij het Platform Citymarketing Haarlemmermeer. Er zijn in totaal acht inzendingen binnengekomen. Door de Board Citymarketing zijn er twee projecten geselecteerd: NK BBQ en het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer.

Tijdens de platformbijeenkomst Citymarketing Haarlemmermeer op 1 november is er door aanwezige leden gestemd. 66% van het aanwezige publiek koos toen voor het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer. Tot 28 december konden inwoners en ondernemers uit Haarlemmermeer ook stemmen op de twee genomineerden.

Onder de stemmers werd een tweetal kaarten voor Mysteryland 2012 verloot. In totaal zijn er ruim 200 stemmen binnengekomen, waarvan 73% heeft gekozen voor het Internationale Topjudotoernooi Haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie