Beachvolleybal: Beach Team Aalsmeer klaar voor Internationaal beachvolleybaltoernooi in The Beach

3 januari 2012 om 00:00 Nieuws

AALSMEERDERBRUG - De spelers en speelsters van Beach Team Aalsmeer zijn klaar voor het internationale beachvolleybal toernooi, de CEV Satellite Aalsmeer, dat van 11 t/m 15 januari 2012 plaatsvindt in The Beach.

Mark Oosterbroek: "Met 44 teams uit 16 landen is het openingstoernooi van het Olympische jaar sterk bezet. De lokale helden van Beach Team Aalsmeer komen al vanaf de eerste dag van het toernooi in actie. Zo spelen de duo's Jeroen Vismans/Kees Spil en Dirk Boehlé/Frank v/d Outenaar op woensdag 11 januari voor een plek in het hoofdtoernooi. Team Sven Vismans/Marco Daalmeijeris hebben zich al geplaatst voor het hoofdtoernooi en voor hen start het toernooi op vrijdag 13 januari.

De dames van Beach Team Aalsmeer, vertegenwoordigd door Merel Mooren/Jantine v/d Vlist en Roos v/d Hoeven/Laura Bloem, komen uit in de 'VisadeWomenInvitation'. Kortom volop spektakel en entertainment tijdens de CEV Satellite 2012! Het toernooi wordt gespeeld van 11 t/m 15 januari 2012.Wil je niets missen, koop dan nu je kaarten via easyticket.nl of aan de bar bij The Beach! Surf voor meer info naar: www.beach.nl."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie