Vervoering en passie van

19 januari 2012 om 00:00 Cultuur

In 2008 begon de band rond tv-maker en zanger Joris Linssen ook met theatervoorstellingen. Inmiddels weten theaters en publiek wat ze kunnen verwachten: vervoering, passie en vuur. Vier rasmuzikanten die stralend eigen nummers brengen en prachtige bewerkingen van Mexicaanse evergreens.In ‘VUUR’ spelen Joris Linssen en Carambanummers van hun nieuwe gelijknamige cd en hoogtepunten uit hun eerdere werk. Met groot enthousiasme weten ze elke zaal te betoveren. De liedjes vormen samen met de persoonlijke verhalen van Joris een meeslepend geheel. Het kwartet viert zijn tienjarig bestaan met deze vurige mix van liederen en levensverhalen. Van hete liefdes en heilig vuur tot aan de alles verzengende vlammen van het afscheid. Met: Joris Linssen (zang en teksten), Kees van den Hoogen (Spaanse gitaar en zang), Marcel van der Schot (accordeon en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang).

Joris Linssen & Caramba HOOFDDORP - Raken en geraakt worden, dat staat centraal bij Joris Linssen & Caramba. Hun debuutvoorstelling ‘Tranen van Geluk’(ook te zien geweest in De Meerse) was een grote verrassing. De tv-presentator van ‘Hello Goodbye’ en ‘Joris’ Showroom’ bleek een gedreven zanger en entertainer in een geweldige band. Met het theaterprogramma overtuigde de groep zowel het publiek als de recensenten. Het nieuws ging als een lopend vuurtje door theaterland. Nu is het tijd voor een spiksplinternieuwe voorstelling waar de vonken van afvliegen: ‘VUUR’. Joris Linssen & Caramba staan op donderdag 2 februari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Kunststof TV over ‘VUUR’: “In de voorstelling en op de cd weten de vier mannen van Caramba je mee te nemen in Mexicaanse sferen.?De akoestische instrumenten (contrabas/guitarrón, accordeon en gitaar) zorgen voor een authentiek en puur geluid. Of het nou om energieke up-tempo nummers gaat of om gepassioneerde ballads, telkens hoor je de warme en dynamische melodieën. (…) Gezongen door een warme stem die barst van de emotie weet Joris Linssen je te raken.’’

De Meerse kleine zaal

Donderdag 2 februari - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie