Stichting MeerMatch nieuw ondernemersplatform

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Haarlemmermeer heeft een nieuw kennisplatform: MeerMatch. Belangrijkste doel: een onafhankelijk en voor iedereen toegankelijk platform bieden om zodoende de kennisuitwisseling tussen ondernemers te bevorderen en daardoor de kwaliteit van die kennis te vergroten.

MeerMatch wil, aldus de initiatiefnemers, dit doel bereiken door als digitaal platform vraag en antwoord aan elkaar te koppelen. Het stichtingsbestuur wordt gevormd door Addick Land (voorzitter), Marcel Hanssen (secretaris), Roel de Jong (penningmeester), Peter Engels (dienstverlening) en Maroesja Kuut & Sandra Zuiderduin (communicatie). Diverse ondernemers hebben hun medewerking al toegezegd en ook citymarketing Haarlemmermeer ondersteunt de nieuwe verbindende schakel tussen ondernemers.

"Het onderscheidende ten opzichte van media als bijvoorbeeld LinkedIn en Twitter is dat MeerMatch de vragen beoordeelt en vervolgens doorspeelt naar het juiste panel van experts, collega-ondernemers of die van de kennispartners. Hierdoor krijgt de vragensteller een duidelijk antwoord van ondernemers, kennisorganisaties en/of bedrijven die daadwerkelijk (ervarings)deskundig zijn", aldus medeoprichter en voorzitter Addick Land.

"Bij social media krijg je ook snel en veel antwoorden, maar van wie zijn die antwoorden, hoe 'betrouwbaar' zijn deze en wat doet er nu echt toe? Dat moet de vragensteller vervolgens zelf maar uitzoeken. Met MeerMatch willen we deze kennis voor iedereen toegankelijk maken en ondernemende partijen met elkaar in contact brengen en verbinden."

Addick Land: "De stichting zit momenteel in de opstartfase, later dit kwartaal wordt de voor iedereen toegankelijke website ontwikkeld. Op dit moment worden bedrijven (de experts), ondernemers (de ervaringsdeskundigen) en kennispartners (zoals ondernemersverenigingen, Kamer van Koophandel en gemeente) benaderd zodat zij zich op de site kunnen profileren."

Voor meer informatie en/of aanmelden: Addick Land, (06) 53 77 01 12 of info@meermatch.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie