Zondagmiddagpodium met 'Vader gaat op Stap' van Pommodoro Theaterproduktie

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het Zondagmiddagpodium presenteert zondag 29 januari 'Vader gaat op Stap' van Pommodoro Theaterprodukties. Het optreden begint om 14 uur in Verpleeghuis Bornholm (Bornholm 50).

Vader is zesentachtig en gaat nog één keer, samen met zijn zoon, op stap. In deze voorstelling van Pommodoro bevinden spelers en bezoekers zich aan boord van een fantastisch cruiseschip dat vaart langs Europese landen en steden. Aan boord zijn artiesten en is er volop vermaak. Een luxe cruise waarbij iedereen in de watten wordt gelegd.

'Hartelijk welkom aan boord van H. M. Albatros, het meest luxe cruiseschip ter wereld. We varen onder Nederlandse vlag en onze kapitein, Bastiaan Verhorst, draagt zorg voor een onvergetelijke, muzikale reis', klinkt het. 'De bemanning serveert op elegante wijze uw natje en uw droogje. Intussen varen we langs warme oorden, witte stranden, exotische landen en mondaine badplaatsen. Een glaasje wijn op zonnig Madeira, wat deinen aan de Costa del Sol, een Buona Sera in Italië, Stroei-Voei in Griekenland en nog véél meer'.

Er is van alles te beleven, want aan boord bevinden zich een stokoude artiest, een goochelaar met hoed, een oude dame met gigolo, een oude scheepspapegaai en niet te vergeten: vader. Nog één keer op stap. De reis van zijn leven.

Het optreden duurt tweemaal drie kwartier met een pauze. Kaarten à € 4,00, inclusief een kopje koffie of thee, zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur bij Meerwaarde, (023) 569 88 73. Op dit telefoonnummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie