Zaalkorfbal: Van Groningen/KIOS kan slechts één helft standhouden tegen Olympia

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Van Groningen/KIOS speelde een prima eerste helft tegen de nummer 2 in de competitie, Olympia. Met slechts één punt achter (6 - 7) werd na een half uur de kleedkamer opgezocht. Direct na rust kwam KIOS zelfs terug tot 7-7, maar daarna was het over met het scorend vermogen van de Vennepse korfballers, want de korf werd, tot ontzetting van het talrijke publiek, niet meer gevonden. Olympia had daar minder moeite mee en vertrok uiteindelijk met een 7-12 overwinning uit de sporthal van SportPlaza De Estafette in Nieuw-Vennep.

Wijziging in KIOS-team

Donderdag 26 januari heeft trainer/coach Imre Kaptein gekozen voor het aanbrengen van een wijziging in KIOS-1: Remco Wullems moest plaatsmaken voor Stephan Janszen. Hierdoor bestaat het eerste aanvalsvak uit Robin Hulsbos, Perry Kool, Shelley Kool en Pauline Warning. Het eerste verdedigingsvak wordt gevormd door Jeanne Aalberts, Lilian Heemstra, Stephan Janszen en Aad Witteman.