Zondagmiddagpodium in Badhoevedorp

30 januari 2012 om 00:00 Nieuws

Trio JazzTraffic met zangeres

Badhoevedorp - Dienstencentrum 't Rietland (Chr. Huygensstraat 21)

5 februari 14.00 uur

BADHOEVEDORP - Op zondag 5 februari om 14.00 uur presenteert het Zondagmiddagpodium Trio JazzTraffic met zangeres Jo Ann Edelenbos

Het trio JazzTraffic is opgericht in 2007 in Badhoevedorp. De leden hebben ieder een indrukwekkende staat van dienst. Pianist Hans Heinhuis begon op zijn 10e met pianoles en is vaste toetsenist bij het Utrechts Jazz Orkest en bij The Ramblers. Bassist Hans de Groot heeft jarenlang door het land getoerd met Jimmy Once en is de vaste bassist van het Utrechts Jazz Orkest, met welke bigband hij onder andere het MeerJazz Concours heeft gewonnen en op het North Sea Jazz Festival heeft opgetreden. Slagwerker Bob van Eekhout, oprichter van JazzTraffic, leerde op achtjarige leeftijd drummen van zijn vader. Bob doet het management van het trio en hij was te horen op het Jazz below the Sea Festival in Almere en op het MeerJazz Festival in Haarlemmermeer. JazzTraffic is niet alleen te zien en te horen op allerlei locaties in onze gemeente, maar trad ook op voor de radio in het programma 'Café Kooymans' en in jazzclubs in Bussum en Voorhout.

Vandaag zal de ervaren zangeres Jo Ann Edelenbos het trio komen versterken. De combinatie JazzTraffic met Jo Ann Edelenbos doet bijzonder vertrouwd aan.

Het optreden duurt tweemaal drie kwartier met een pauze en is om ongeveer 16 uur afgelopen. Kaarten à € 4,00, inclusief een kopje koffie of thee, zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur bij Meerwaarde, (023) 569 88 73. Op dit telefoonnummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie