Jeroen Bouwhuis in ‘Bouwhuis’

2 februari 2012 om 00:00 Cultuur

Jeroen Bouwhuis, brengt met ingenieuze eigen composities, zorgvuldig gekozen beelden, zijn soepele lichaam en expressieve gezicht een humoristische, multimediale theatershow, die het midden houdt tussen muziek, mime, (animatie-)film, dans en theater. In 2006 won Jeroen Bouwhuis het Amsterdams Kleinkunstfestival met zijn solovoorstelling ‘DinnerforOne’. ‘Bouwhuis’ is de eerste avondvullende theatervoorstelling van Jeroen Bouwhuis. Hiermee is hij op donderdag 9 februari om 20”.30 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

HOOFDDORP - Ik ben geen stervoetballer, heb geen bloedmooie vrouw en ben geen rock-’n-rollartiest. Maar ik beleef me te pletter!’’

Jeroen studeerde in 2003 af aan het HKU als componist toegepaste muziek. In dat jaar werd hij ook Nederlands kampioen ‘Living Statue’. Hij maakte muziek voor diverse theatervoorstellingen en acteerde in verschillende voorstellingen.In 2005 maakte hij de voorstelling ‘De Blote Badgast’. Hiermee speelde hij o.a. op Lowlands, Circus op de Kunstberg te Brussel (B) en La Strada in Bremen (D). In ‘Bouwhuis’ worden choreografie, mimiek en geluid wederom tot het uiterste gedreven.

Het Oude Raadhuis

9 februari-20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie