Eerste winnaars beleggingsactie Rabobank Regio Schiphol

2 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

SCHIPHOL - In december 2011 hebben beleggingsklanten van Rabobank Regio Schiphol mee gedaan met de Beleggingsactie 'Raad de slotstand van de AEX, Dow Jones 30 en Nikkei 225 op 31 december 2011'. Het leverde niet drie, maar vier winnaars op. De stand van de AEX is in 2011 geëindigd op 312,47 punten. Twee klanten voorspelde exact dezelfde eindstand, namelijk 313 punten.

Met spetterende bubbels, klinkende glazen en een 'nieuwe uitdaging op de afdeling Beleggingen' zijn de winnaars van de Nikkei en Dow Jones ontvangen door de Beleggingsadviseurs en manager Private Banking, Frederike van Citters. Met een knipoog bood Frederike de winnaars een nieuwe uitdaging aan in de vorm van een baan op de afdeling Beleggingen.

"Het is super knap om een voorspelling te doen die zo dicht bij de slotstand van deze indices komt", aldus Frederike. Met een cadeaukaart voor een avondje uit en een bos kleurrijke bloemen, verlieten de winnaars stralend de bank. De overige twee winnaars waren op dat moment niet in de gelegenheid om de prijs in ontvangst te nemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie