Open Tennis Dag Tennisvereniging Hoofddorp

19 maart 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP- Na een succesvol verlopen Open Tennis Dag houdt Tennisvereniging Hoofddorp ook dit jaar een dergelijk evenement. Dit jaar is dat op zondag 1 april op haar tenniscomplex aan de Prins Hendriklaan 35. De open dag begint om 11 uur en is bestemd voor jong en oud die graag kennis wil maken met de tennissport. Voor kinderen (vanaf 5 jaar) zijn er tennisspelletjes, senioren kunnen aan de slag met een ballenkanon of een snelheidsmeter. Tennisleraren geven uitleg en bezoekers krijgen tevens informatie over de andere activiteiten die de Tennisvereniging tijdens het seizoen organiseert.

Bij de tennisvereniging kan in de hal en op buitenbanen gespeeld worden, zowel prestatief als recreatief. Scholieren kunnen op woensdagmiddag gratis gebruikmaken van de tennisbanen tussen raadhuis en kinderboerderij.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor de open dag, zie www.tvhoofddorp.nl. Aanmelden op de dag zelf kan ook. Voor wie nog geen tennisracket heeft - de tennisvereniging stelt op de open dag materiaal beschikbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie