Doelpuntrijk duel eindigt in ruime nederlaag UNO

26 april 2012 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Rik Verhage is een gevoelsmens en als hij onterecht verliest dan zit dat hem dwars. “Vandaag hebben we wel terecht verloren. We waren voor rust gewoon niet goed genoeg. Door een makkelijk gegeven strafschop kwam Sloterdijk op voorsprong, later kregen wij twee goedmakertjes die door Mark Maaten werden benut. Dat waren de 1-4 en de 2-4. Op doel had Mitchel Duijzer jammer genoeg vandaag zijn dag niet, al was ik allang blij dat we iemand op doel hadden. Dit seizoen hebben er al zes verschillende mensen onder de lat gestaan. Volgend seizoen met weer een echte keeper op goal gaan we weer vol voor onze kansen. Na rust hadden we de wedstrijd ook nog kunnen winnen trouwens, zelfs na de 0-4 achterstand. We speelden veel beter met Thies Christjans en Ferdy Hoefkens in mijn ogen als uitblinkers. Helaas slaagde Sloterdijk erin uit twee counters de 2-5 en 2-6 te scoren voordat Ruud de Kruif er 3-6 van maakte. Sloterdijk is trouwens een goede ploeg met een uitstekende keeper en een heel goede nummer tien. Voor rust durfden wij te weinig te voetballen, er werd niet doorgedekt en we stapten niet goed in. De tweede helft maakte veel goed maar het was niet genoeg voor een resultaat helaas.”