Koninginnedag in Haarlemmermeer

29 april 2012 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Morgen vieren we weer Koninginnedag en als we de weersverwachting mogen geloven wordt het een prachtige dag. Burgemeester Theo Weterings start morgenochtend om ongeveer 9 uur de festiviteiten met het hijsen van de vlag gevold door het Wilhelmus. Samen met wethouder John Nederstigt en de raadsleden Ed Koster, Els Berk, Mieke Booij en Pieter Jan de Baat zal hij een aantal kernen in Haarlemmermeer bezoeken.

Om 10 uur zal het gezelschap een bezoek brengen aan Lentepark in Getsewoud. Daar wordt het startschot gegeven voor Oud Hollandse spelletjes en de kinderkleding markt. Ook de dorpen Lisserbroek en Vijfhuizen zullen worden aangedaan.

In het centrum van Hoofddorp is de traditionele vrijmarkt. Kinderen, maar ook ouders zullen hun kleedjes en tafels weer vol met tweedehands spullen hebben liggen. Op de Venneperweg in het centrum van Nieuw-Vennep is het weer Ringstegen met oude tractoren. Om 10.15 uur begint de optocht met versierde fietsen door het dorp Rijsenhout. En zo is er in elk dorp wel wat leuks te beleven.

Stuur leuke, mooie, gekke of grappige foto´s naar hcredactie@bdu.nl en de redactie publiceert een selectie van deze foto´s aankomende donderdag in de Hoofddorpse Courant.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie