Hoofddorper Dennis Kivit presenteert eerste album

10 mei 2012 om 00:00 Cultuur

Podium de Duycker zal aanstaande zaterdagavond in het teken staan van het nieuwe album van de zanger. Op de CD speelt gitaarvirtuoos Jan Akkerman mee. Tijdens het concert begeleiden Dutch Blues Award winnaar John F. Klaver met gitaar, Martijn Klaver met drums en Thomas Kwakernaat met contrabas de zanger uit de Haarlemmermeer. Zijn dochter Danique zingt zowel tijdens het concert, als op de CD mee. Op het album met elf nummers zijn liedjes te vinden met het thema liefde van je leven, onderweg zijn en vooral thuiskomen.

HOOFDDORP - “Zijn stem is lenig, heeft een warm timbre, en hij komt prachtig tot zijn recht in soulachtige popballads. Hij steelt onmiddelijk je hart”, (Het Leids Dagblad) schrijft de pers over de Hoofddorpse zanger Dennis Kivit. Kivit brengt om zaterdag 12 mei om 20 uur zijn eerste Nederlandstalige CD uit: ‘THUIS!’. Wethouder van Cultuur Athur van Dijk zal het album in ontvangst nemen.

De pers is vol lof over de zanger: “Stukken die Kivit heeft geschreven zijn altijd raak” (De Volkskrant) en ‘’Lekkere muziek, bezielde zang en veel humor” (Noordhollands Dagblad). Kivit treedt op in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger. Andere grote artiesten waar hij duetten mee mocht zingen waren o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato, Joke de Kruijf, Ramses Shaffy, Danny de Munck en Simone Kleinsma, en soleerde met het Metropole orkest en het combo van Cor Bakker. Hij won vele prijzen en zelfs een Oscar voor zijn medewerking aan Finding Nemo.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie