Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente viert 10-jarig bestaan

31 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Eigenaren Els en Ronald Devente hebben in die jaren een almaar groeiende klantenkring van bouwkundig en constructief advies voorzien en maken zich op voor tien nieuwe succesvolle jaren. “Mensen kunnen bij ons terecht voor de verbouw van hun huis. Denk aan een nieuwe dakkapel of dakopbouw, een aanbouw op de begane grond, de ombouw van de garage enzovoorts.

Het hele traject kan door Devente van A tot Z begeleid worden. Een deelaspect afnemen, dus bijvoorbeeld het ontwerp van de verbouwing en de indiening van de vergunningaanvraag bij de gemeente behoort ook tot de mogelijkheden’’, aldus bouwkundige Els.

De verbouw van een huis vraagt de juiste kennis. Om maar wat te noemen: de plannen moeten bouwtechnisch in orde zijn, de bouwtekening conform het bestemmingsplan en bouwbesluit en voor de uitvoering moet de juiste aannemer worden aangetrokken. Deskundige begeleiding is daarom geen overbodige luxe. “De eerste afspraak met Devente is altijd geheel vrijblijvend. Wij komen langs om de plannen door te spreken. Als er nog geen duidelijk omlijnde ideeën zijn, helpen we mee in dat denkproces. Door onze ervaring kunnen we goed adviseren over de juiste indeling en te gebruiken materialen. We zijn in staat mensen door andere ogen naar hun huis te laten kijken. Dat geldt zeker op het moment dat er verhuisplannen zijn. Men wil vaak verhuizen om groter te wonen. In de huidige woningmarkt en de dalende huizenprijzen is het misschien verstandiger die ruimte in de huidige woning te zoeken. Er is vaak veel meer mogelijk dan men denkt. Het mooie aan ons werk is dat ieder huis anders is. Alles moet steeds weer opnieuw worden uitgezocht, getekend en gevormd en dat maakt iedere verbouwing een uniek proces.’’

Om het 10-jarig bestaan te vieren krijgen nieuwe opdrachtgevers bij een opdracht voor een bouwaanvraag een diner voor twee bij strandpaviljoen Storm in Zandvoort.

Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente, Minet Stormstraat 59 te Hoofddorp, (023) 562 63 79, (06) 55 71 71 56, Zie tevens www.bouwkundigburodevente.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie