Dynamic Family Sport start nieuwe 30 minuten workout: Les Mills HIIT Series

4 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Dynamic Family Sport is gestart met een splinternieuw en uniek trainingsprogramma: Les Mills HIIT Series. De HIIT Series zijn gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training, kortweg HIIT. Eén sessie duurt 30 minuten.

Les Mills HIIT Series is een totaal nieuw fitness aanbod, laat Ingrid Roggeveen van DFS weten, met een duidelijke focus op team training. "Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat high intensity interval training de resultaten levert die de resultaten van conventionele training overtreffen."

"HIIT zorgt dat je sneller fit wordt, dat je harder werkt en het langer volhoudt, dat je je fitnessgrenzen verlegt en dat je ook uren na de training nog calorieën verbrandt. HIIT heeft een specifieke structuur, waardoor je nooit een trainingsplateau bereikt. Het is echt de snelste manier om vet te verbranden, met behoud van spiermassa." Dit wordt bereikt met onder meer cardio, kracht & power, een plyometrische workout en dat alles ondersteund door muziek.

Ingrid Roggeveen: "Het programma geeft je een authentieke, hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt. HIIT Series is zo ontwikkeld dat leden van een gevorderd fitnessniveau deel kunnen nemen. Daarnaast is het programma ideaal voor de doelgroep die graag intensief wil sporten, maar weinig tijd hiervoor heeft."

Voor meer informatie over Les Mills HIIT Series: DFS, (023) 561 49 99.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie