Eigenhuis Keukens Hoofddorp sluit overeenkomst met Thunnissen Groep

4 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Bart Maas, bedrijfsleider van Thunnissen Bouw B.V. te Heemstede en Simone Koetzier, hoofd klantbegeleiding, hebben vorige week de officiële samenwerkingsovereenkomst met Eigenhuis Keukens te Hoofddorp bevestigd. Dat gebeurde door symbolisch een glazen vaas met kubusjes met daarop het Thunnissen logo te vullen. In gezelschap van Sjaak Smit, account manager projecten en Jogchem Kreijger, bedrijfsleider van de vestiging in Hoofddorp, werd de glazen vaas met het Thunnissen logo bijgezet in de wand met reeds bestaande projectrelaties.

Eigenhuis Keukens te Hoofddorp, sinds april 2011 gevestigd aan de IJweg 987, maakt deel uit van de Eigenhuis Keuken Groep en zijn al meer dan 20 jaar actief in de verkoop, het leveren en plaatsen van keukens. De afgelopen 15 jaar heeft de Eigenhuis Keuken Groep zich naast de particuliere verkoop gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van keukens en beschikt de organisatie over maar liefst 7 toonaangevende showrooms in de Randstad.

Eigenhuis Keukens dankt dit succes vooral aan de unieke werkwijze, waarbij de klant en opdrachtgever centraal staan en het hele proces vooral draait om 'ontzorging' zodra het gaat om de keukenruimte in de nieuwbouwwoning. Eigenhuis Keukens beschikt hiervoor over een bijna onbeperkte keuze in keukenmerken, apparatuur en bladen, tegen een scherpe prijs. Daardoor kan altijd een passende 'droomkeuken' samengesteld worden. Ook de mogelijkheid om voor oplevering van de woning alle aansluitingen voor de nieuwe keuken al op de juiste plek gemonteerd te krijgen zorgt voor de nodige 'rust'. Eigenhuis keukens kan dit allemaal in goed overleg met Thunnissen tijdens de bouw regelen.

Die samenwerking geldt nu ook voor het project 'De Heeren van Jansonius' dat 9 juni in de verkoop en wordt gerealiseerd aan de rand van het Jansonius terrein, nabij het centrum van Hoofddorp. De 13 royale Herenhuizen, met een hoog afwerkingsnivo, kunnen geheel aan de wensen van de kopers aangepast worden. Speciaal voor deze woningen heeft Eigenhuis Keukens een aantrekkelijke keukenaanbieding in huis (te zien via de site).

In de showroom aan de IJweg staan ruim 20 opstellingen. Hier kan verder gewerkt worden aan specifieke wensen (zoals keukenfront, bijbehorende blad en greep en keukenapparatuur). In één oogopslag wordt duidelijk wat de kosten zijn en die duidelijkheid geeft vertrouwen. Daar is het Eigenhuis keukens dan ook om te doen. De missie binnen de Eigenhuis Keuken Groep is niet voor niets 'tevreden klanten bepalen het succes van morgen'.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie