Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait Midnight in Paris

29 juni 2012 om 00:00 Cultuur

NIEUW-VENNEP - Het Filmhuis van Pier K draait op vrijdag 6 juli om 20 uur de film Midnight in Paris. De film gaat over Gil die zijn eerste roman wil afmaken in het charmante Parijs. Voor de film begint is er de mogelijkheid om te genieten van een drie gangen diner. Daarnaast zal in de pauze de band 'Thirsday move' spelen.

Gil is een schrijver die zijn eerste roman wil afmaken. Samen met zijn rijke verloofde Inez en haar ouders brengt hij een bezoek aan de stad van de liefde. Gil valt in tegenstelling tot Inez meteen voor de charmes van de Franse hoofdstad. Tijdens een nachtelijke wandeling word hij op een nogal vreemde wijze meegenomen naar de jaren 20. Precies de tijd waarover hij in zijn roman schrijft. Zijn leven in Parijs lijkt heel mooi te zijn, maar is dat nu echt zo of verbeeldt hij zich dit.

Drie gangen diner

Vooraf aan de film is de mogelijkheid om te genieten van een drie gangen diner geheel verzorgt door One Fat Lady voor maar 22,50 euro. Reserveren hiervoor kan via www.pier-k.nl.

Kaartje kopen?

Kaartjes kosten 7,50 euro en zijn inclusief consumptie in de pauze. Reserveren kan via info@pier-k.nl, 023-5669565 of zijn te koop op werkdagen van 14 tot 17 uur bij Pier K Nieuw-Vennep of op de avond zelf. Betalen is uitsluitend mogelijk met pin.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie