Beste redactie,

30 juni 2012 om 00:00 Nieuws

Wij hebben in het verleden al eerder contact gehad omdat Larissa

in The Sound of Music speelde.

Jos van Rooijen heeft toen een heel leuk stuk over haar geschreven.

Op 7 en 8 Juli staat Larissa op de planken in het Stadstheater van Zoetermeer met een productie van de theaterschool Nederlands Musical Ensemble waar Larissa een opleiding volgt.

De voorstelling heet 7 Tales en voor meer informatie over de voorstelling kun je kijken op www.7tales.nl

Zou dit misschien leuk zijn voor jullie krant?

In de bijlage een persbericht die we van NME hebben ontvangen die we graag met jullie willen delen.

We hopen graag van jullie te horen.

Groetjes Fred en Linda Weilenmann

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Persbericht

Zoetermeer, 5 juni 2012

Droom mee met Larissa Weilenmann uit Hoofddorp in het Stadstheater Zoetermeer

Harlekijn presenteert met NME Kids on Tour 7Tales the musical

Op 7 en 8 juli aanstaande speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstellingen 7Tales, een mash-up van sprookjes van Hans Christian Andersen in een droom van een musical. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties, zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties en natuurlijk Musical Classics, hét musical gala van het jaar, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een fantasierijke theaterbeleving voor het hele gezin. Na het succes van vorig jaar met Hercules de musical - in het Vorstelijk Complex in Utrecht, belooft deze productie een overtreffende trap te worden: Een muzikale reis voor jong en oud naar sprookjesachtige droomwereld.

Hans Christian Andersen's Anna, het meisje met de zwavelstokjes, wil heel graag naar haar overleden Oma toe, maar komt per ongeluk in een droomwereld terecht. In deze 'droomwereld' heeft de Zeeheks de macht in de onderwereld, met als gevolg dat de Zeemeermin eindigt met een been van het Tinnensoldaatje. De kleermakers raken hun zakken met nieuwe kleding kwijt en de Rode Schoentjes gaan hun eigen weg. En de prins treft uiteindelijk, op een stapel matrassen zijn 'prinses' aan. Natuurlijk komen de Keizer, het Lelijke Eendje en niet te vergeten de Poetsgarnaal ook langs met problemen.

7 Tales the musical is exclusief op 7 & 8 juli 2012 te zien in het Stadstheater in Zoetermeer. Het publiek kan nu al een korte blik in de sprookjeswereld nemen door een bezoek te brengen aan de website www.7tales.nl. Hier kunnen zij niet alleen kennis maken met de creatives, maar ook met de cast om van te dromen.

Noot voor de redactie; (niet voor publicatie)

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van de perspresentatie van 7 Tales op 9 juni aanstaande. Ook nodigen wij u uit voor het bijwonen van de verschillende eindpresentaties van de NME foundation, waaronder 7 Tales, en de Dutch Academy of Performing Arts. Voor aanmelding voor aanwezigheid, eventuele interviews en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Ferry Hogeboom, fhogeboom@nme-foundation.nl, of 079 3301621.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie