Profile Tyrecenter geeft factuurbedrag terug

26 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP - Winnen is bijzonder. Daarvan is de heer Keyser sinds kort overtuigd. De inwoner van Burgerveen ontving vorige week de felbegeerde Money Back maandprijs uit handen van René van der Kolk op de vestiging van de banden-, velgen- en autoservice specialist uit Nieuw-Vennep.

De heer Keyser, vaste klant van Profile Tyrecenter ABO in Nieuw-Vennep, ontving zijn complete factuurbedrag terug van maar liefst € 446,35. Ook deze maand schreven duizenden klanten zich in om kans te maken op restitutie van hun factuurbedrag.

De succesvolle Money Back actie loopt nog tot het einde van dit jaar.

“Een leuke en unieke actie”, volgens de heer Keyser. “Ik ben helemaal verrast. Dit is echt een leuke meevaller zo in de zomervakantie. Die paar minuten gegevens invullen op internet leveren me het complete factuurbedrag op.” De enthousiaste klant van Profile Tyrecenter ABO ontvangt het volledige factuurbedrag van de aankoop en montage van twee camperbanden retour. “Het is een prachtig bedrag, daar ga ik iets heel leuks van kopen”, aldus een gelukkige heer Keyser.

Volgens directeur René van der Kolk van Profile Tyrecenter ABO in Nieuw-Vennep reageren de klanten enthousiast op de actie. “Mijn klanten vragen speciaal naar de actiekaarten, waarmee ze laten zien dat ze de actie op prijs stellen. Money Back is een blijk van waardering en dank naar onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.”

Klanten van Profile Tyrecenter kunnen zich voor actie registreren op www.profile.nl/moneyback. Elke maand trekt de notaris twee winnaars: één particuliere rijder en één leaserijder. Particuliere klanten van Profile Tyrecenter maken maandelijks kans op volledige teruggave van hun factuurbedrag. Leaserijders maken kans op een Nationale DinerCheque t.w.v. €150,-.

Niet gewonnen? Ook dan is het prijs. Elke inschrijver ontvangt een attentie in de vorm van een gratis CarCheck of een flinke korting op de volgende APK.

Omdat Profile Tyrecenter haar klanten graag verrast, geeft de hyperspecialist ook maandelijks 50 gratis banden weg. Iedere maand zet de hyperspecialist één van haar leveranciers centraal. De eerste klanten die via de webshop of de banden App van Profile Tyrecenter banden van de geselecteerde leverancier bestellen, betalen alleen de service- en montagekosten.

Meer informatie over de actie: www.profile.nl/50banden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie