Capricorn geeft zonnige tips voor de zomerklussers

26 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Het is vakantietijd en dat betekent voor menigeen klustijd. Voor wie daar dit jaar voor gekozen heeft, heeft Ron van der Elst van Capricorn aan de Nieuweweg in Hoofddorp een paar handige tips die bij het klussen kunnen helpen.

Ron van der Elst is meesterschilder en heeft heel wat wanden en plafonds afgewerkt. Ron is samen met zijn vrouw Trudy gespecialiseerd in het inlijsten van alles wat je maar kunt bedenken en zijn met hun kennis van zaken inmiddels een begrip in de regio. Zo worden aan hen regelmatig gevraagd wat de beste manier is om een schilderij op te hangen zonder steeds gaten te moeten boren.

“Als een wand pas gestuukt of net een nieuw kleurtje heeft gekregen dan wil je die zo mooi mogelijk houden en er niet meteen een gatenkaas van maken”, aldus Ron. Schilderij ophangsys-temen met of zonder schilderij verlichting bieden dan uitkomst.” Maar bezint voor je begint is het eerste advies van Ron. “Bepaal wat je wilt ophangen, hoeveel wanddecoraties je wilt ophangen, waar, of je het wilt verlichten en of je van plan bent iets regelmatig te verhangen of te wisselen.”

“Naast dat je met schilderij ophangsystemen moeiteloos iets kunt ophangen of verhangen zonder te hoeven boren werken de systemen ook strak en stijlvol af. Als gecertificeerd Premium dealer van STAS ophangsystemen kunnen wij er alles over vertellen.

STAS ophangsystemen zijn zelf eenvoudig aan te brengen tegen de wand of onzichtbaar verwerkt in het plafond of geïntegreerd in een plafondplint of sierlijst. “Het is verstandig als je een plafond wilt verlagen of een mooie sierlijst wilt aanbrengen direct rekening te houden met een ophang- en verlichtingsysteem.

Met de STAS MULTI rail collectie worden ophangen en verlichten geraffineerd gecombineerd.” Er is keus uit verschillende armaturen die allemaal geschikt zijn voor halogeen of duurzame LED lampen.

In het atelier en in showroom aan de Nieuweweg 57 in Hoofddorp zijn overzichtelijk de verschillende toepassingen en systemen te zien. Voor meer informatie over ophang- en verlichtingsystemen: www.capricornlijsten.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie