Michelle Paver signeert

16 augustus 2012 om 00:00 Cultuur

Zij heeft een Zuid-Afrikaanse vader en een Vlaamse moeder en werd vooral bekend met haar jeugdserie ‘Torak en Wolf’; verhalen over moed en vriendschap van een jongen en zijn wolf in het stenen tijdperk. Voor haar boeken doet zij uitvoerig onderzoek. Ze vertrok bijvoorbeeld naar Lapland en leefde in de natuur. Ze at wat ze vond en sliep in een tent. In Groenland bestudeerde ze Eskimo’s en voor haar nieuwe boek zwom ze met wilde dolfijnen. Ooit stond ze oog in oog met een wilde beer.

HOOFDDORP - Meer dan 2,5 miljoen boeken in 35 talen verkocht Michelle Paver wereldwijd. Met het verschijnen van haar nieuwe boek ‘Hylas en de roep van de dolfijn’ brengt Michelle Paver een bezoek aan Nederland. Op zaterdag 1 september komt de schrijfster bij boekhandel Stevens.

Hierover komt Michelle Paver zaterdag 1 september van 11 tot 12 uur vertellen bij Boekhandel Stevens. Bovendien is het mogelijk de schrijfster te ontmoeten en signeert ze haar boeken.

Alle kinderen vanaf 9 jaar worden uitgenodigd vooraf de leukste vraag te bedenken voor Michelle Paver en deze te mailen naar info.stevens@libris.nl (sluit 31 augustus 12 uur). Kom zaterdag 1 september om 11 uur naar boekhandel Stevens om te horen of jij een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek hebt gewonnen en om je vragen aan Michelle Paver te stellen.

Voor meer informatie Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63 te Hoofddorp, 023 5640905 of via e-mail info.stevens@libris.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie