Kindertheater Zwuf verzorgt optreden bij CrossPoint

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

Een vrolijk en interactief programma voor kinderen van 4 tot 100 jaar. Kindertheater Zwuf is een bekend fenomeen in Haarlemmermeer. Mariëlle Beunder is de persoon achter dit kindertheater en zij geniet ervan om samen met kinderen en volwassenen dit theater te beleven. Het programma op 2 september heeft alles te maken met de zoektocht naar een vriend en de bijbelse boodschap dat God een vriend wil zijn voor mensen.

NIEUW-VENNEP - CrossPoint - kerk in Getsewoud - kiest op zondag 2 september voor een bijzondere invulling van de zondagse samenkomst van 10 uur. Kindertheater Zwuf verzorgt een optreden met de titel ‘Op zoek naar een vriend’.

Iedereen is van harte welkom op deze laatste zondag van de zomervakantie! CrossPoint is een jonge en open kerk in Getsewoud waar kinderen een duidelijke plek krijgen. De samenkomsten beginnen om 10 uur en worden gehouden in de Breedenborgh, Sarabande 1 in Nieuw-Vennep. Voor de allerkleinsten is er oppas. Koffie en thee staan klaar vanaf 9.30 uur. Meer info www.crosspointgetsewoud.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie