V.V. Kagia

29 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zaterdagvoetbal

Trainer: Jerry Ubink

Geboortedatum: 1 januari 1973

Vorige club(s): Quick Boys, FC Lisse, VV Noordwijk, SJC

Assistent trainers: John Heuseveldt en Perry van Nobelen

Keeperstrainer: Rob van den Berg

Verzorger: Rob Gort

Teammanager: Erwin Mastenbroek

Leider: Gerrit Kroon

Assistent scheidsrechter: Marcel Dijkstra

Hoofdsponsor: Kroon installatietechniek

(Voorlopige) selectie:

Sander Goudriaan, Dave van den Berg, Sander van der Niet , Ronald Rovers, Ferry Scholte, Ramon Sluymer, Guillaume Thissen, Marco van Beek, Kevin van Dijk, Niels Feeleus, Rodney Visscher, Bram Slootweg, Stephan Tulen, Ben van der Lans, Max van der Schinkel, Dave Welling, Niels van der Zwet, Jeffrey Nijenhuis, Kevin Robelus, Pascal Timmermans, Jelle Clemens, Robin van Beek, Frank van der Toorn, Alwin Kattenberg, Sander Steers, Sven van der Valk, Niels Ganzevles, Rutger Goudriaan, Vincent van der Kamp, Marcel Barendregt, Maarten van der Knaap, Arjan van der Lans, Jelle Mesman, Steven Nijenhuis, Jelle Boot, Jeffrey Timmermans, Timo Mesman, Joas Pols

Belangrijkste mutaties:

Dominique van der Burg en Tom Kamp (beiden gestopt). Nieuw: Jelle Clemens, Vincent van der Kamp, Sven van der Valk (allen van Lisse), Dave van den Berg (VVC), Dave Welling en Niels van der Zwet (Kagia 3).

Indeling seizoen 2012/2013:

2e klasse C, West II: SEV, Haaglandia Winston, HVC '10, LYRA, Kagia, Naaldwijk, Forum Sport, TAVV, DUNO, DSO, Valken '68, SVC '08, Gouda, Sportclub Monster.

1) Over de indeling:

"We wilden graag terug naar West II en ik ben tevreden over de indeling."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"De doelstelling vanuit de club is handhaven. Wij zijn vanuit de staf wel ambitieus en willen het liefst naar boven kijken"

3) Trainers zijn passanten:

"Eens omdat de trainers na een bepaalde tijd vertrekken bij een club."

4) Clubliefde of ambitie:

"Ambitie, ik denk dat iedere speler moet gaan voor het hoogst haalbare. Dat wil niet zeggen dat een selectie moet bestaan uit louter spelers van buitenaf. Want het karakter en de cultuur van een club moet wel zichtbaar zijn in de spelersgroep. Bovendien zien supporters ook graag eigen jongens spelen. Het is wel zo dat ook deze eigen jongens stappen kunnen maken naar een hoger niveau. Daarom denk ik dat gezonde ambitie belangrijk is. Overigens vind ik niet dat clubliefde los moet staan van ambitie. Het is wel belangrijk, want zeker voor een club als Kagia is het van belang dat spelers graag voor de club willen spelen. Ik zou eerder willen zeggen dat het gaat om spelers met clubliefde en ambitie."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"Het belangrijkste is dat de speelstijl herkenbaar is voor de eigen spelers. Ik speel over het algemeen 1-4-3-3."

6) De ideale groep voor team 1:

"Wij trainen met een grote groep en uiteindelijk heb je altijd een vaste kern die vrijwel altijd spelen in het eerste. Je hebt ook een groep die nu eens spelen in 1 en dan weer in 2 en een groep die de vaste kern van 2 vormt. Wij vinden het belangrijk dat iedere speler zich prettig voelt in zijn rol en streven ernaar om wekelijks het beste team op te stellen."

7) De routinier in de selectie:

"Ronald Rovers is de grootste routinier in de selectie. Hij dwingt respect af door zijn staat van dienst en leeftijd. Maar ook Jeffrey Nijenhuis past prima in die rol. We zijn ook blij met de komst van Dave Welling en Niels van der Zwet vanuit het derde. Zij kunnen ook een belangrijke rol spelen voor deze groep."

8) Het talent in de groep:

"Vanuit de jeugd zijn Max van der Schinkel en Ben van der Lans vervroegd overgehaald. Ze maakten vorig seizoen al indruk en we zijn erg blij met hun ontwikkeling."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"We denken met Jeffrey Nijenhuis als eerste en Ferry Scholte als tweede aanvoerder uitstekende spelers te hebben die deze rol op hun eigen manier prima kunnen invullen."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"Het maakt mij niet uit met welke uitslag. Het gaat wat mij betreft om 3 punten en het liefst met een goede uitvoering."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->: "Louis van Gaal gaat met Oranje….

"Louis van Gaal is een uitstekende coach met een indrukwekkende erelijst. Hij heeft nu een tweede kans bij het Nederlands Elftal gekregen en ik ben erg benieuwd hoe het hem zal vergaan."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie