fc VVC

29 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zaterdagvoetbal

Trainer: Rory Roubos

Geboortedatum: 3 november 1980

Vorige club(s): SV Overbos, FC VVC zondag

Assistent trainer: Brian Mussche

Onder 23: Philip uit den Boogaard

Keeperstrainer: John de Meijere

Teammanagers: Raymond Franken, Arie-Jaap van Rijn en Mell Schuurman

Fysio/Verzorger: Van der Doe Fysiotherapie

Grensrechter: Hans den Ouden, Dirk van Genderen

Shirtsponsor: JP van Heijningen

Voorlopige selectie:

Robin Peters, Lorenzo Jansen, Milan van Groenigen, Dasilvian Nooitmeer, Niels van der Neut, Jim van Rijn, Martijn van Huizen, Charles Acheampong, Goran Galistan, Ryan Mc Kee, Menno Martens, Jordi Oudhuizen, Kevin van Vilsteren, Thierry Wesseling, Carlo van Bergen, Job Bleije, Joep Bleije, Erwin Bouwmeester, Jarno Cardol, Sven van Genderen, Barend Jan van Groenigen, Joost Groenwegen, Kenny de Jong, Arjan Kempes, Sander Kempes, Matthijs Kinkel, Bart Klootwijk, Wouter Klootwijk, Lard de Landmeter, Stefan Maerten,Yorbin den Ouden, Robbert Stange, Pieter van Staveren, Jordy Vermeulen, Frank Wennekes, Richard Oosterlee, Dave Hottentot, Erhan Albayrak, Marco Cloos, Roger Helstone, Steve Acheampong, Lars Hijstek

Belangrijkste mutaties:

Mitchel Griekspoor (naar Amstelveen), Leon Götz (naar AMVJ), Jip van Groenigen (naar Katwijk). Nieuw: Richard Oosterlee (Rozenburg), Dave Hottentot (NFC Brommer), Erhan Albayrak (Concordia), Marco Cloos (ZSGO/WMS), Roger Helstone, Steve Acheampong en Lars Hijstek (allen FC VVC)

Indeling seizoen 2012/2013:

3e klasse B, West I: Amstelveen, EDO, Kadoelen, Legmeervogels, Ouderkerk, Real Sranang, RKAVIC, Roda 23, SCW, Sporting Martinus, TOB, Voorland, VVC, IJmuiden.

1) Over de indeling:

"Ik denk dat het een minder sterke poule is dan afgelopen seizoen, maar er zijn wel weer veel mutaties dus is het toch altijd afwachten. Het is voor ons zaak om er een team van te maken waarin iedereen voor elkaar wil werken. Dan komen de kwaliteiten die we dit jaar zeker weer hebben vanzelf boven drijven. We hebben er alle vertouwen in."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"We willen tussen nu en twee seizoenen promoveren naar de tweede klasse en het gat tussen eerste en tweede team minimaliseren."

3) Trainers zijn passanten:

"Hoofdtrainers zijn over het algemeen passanten omdat het na een aantal jaar met dezelfde jongens gewerkt te hebben kan gebeuren dat de rek eruit gaat en team en club toe zijn aan een frisse wind."

4) Clubliefde of ambitie:

"Clubspelers zijn bij FC VVC van groot belang omdat het een dorpsclub is waar het voetbal moet leven. Dan is het dus belangrijk dat de mensen/supporters zich zoveel mogelijk bij de club betrokken voelen en komen kijken naar hun buurjongen, de zoon van kennissen en dergelijke. Dus hier geldt clubliefde. Daarnaast heeft FC VVC ambitie en om het maximale eruit te halen ontkom je er niet aan om spelers van buitenaf te benaderen om een extra zetje in de goede richting te geven."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"De meeste trainers hebben hun eigen voorkeur, maar het is wel zaak om naar de spelergroep te kijken. Hoe wij werken is dat we ons eigen systeem hebben met iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, bij welke tegenstander met welk systeem dan ook."

6) De ideale groep voor team 1:

"Het zou mooi zijn als je twee vaste kernen hebt van 18 spelers met daarin een speler of vier die kunnen rouleren. Dat wil zeggen dat iedereen duidelijkheid heeft en zijn uiterste best doet. Daarnaast moet je hopen op weinig blessures, schorsingen en een goede trainingsopkomst. Als dat niet werkt moet de kloof tussen 1 en 2 zo klein mogelijk zijn."

7) De routinier in de selectie:

"Bij VVC moeten we het vooral hebben van het team, waarbij we duidelijk zijn en mogelijkheden meegeven."

8) Het talent in de groep:

"We hebben een talentvolle groep waar een goede hiërarchie heerst, dus met een juiste instelling gaat iedereen zich doorontwikkelen."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"Mijn aanvoerder moet iemand zijn die goed in de groep ligt,duidelijk is binnen en buiten het veld en het liefst centraal achterin staat,omdat die het meeste overzicht heeft en als leider over het veld kan heersen."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"In dit seizoen liever 5-4, omdat je dan weet dat je scorend vermogen hebt en verdedigen is makkelijker te trainen dan aanvallen."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->:

"Louis van Gaal gaat met Oranje…. "in de toekomst hoge ogen gooien, omdat hij duidelijk maar rechtvaardig is en hij de juiste leermeester is voor jong talent. Van Gaal is in staat om er een goed gesmeerd elftal van te maken."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie