S.V. Hoofddorp (zaterdag)

29 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zaterdagvoetbal

Trainer: Tafilj Markovic

Geboortedatum: 1 januari 1967

Vorige club(s): geen

Leider: Jan Brouwer

Verzorger: vacature

(Voorlopige) selectie:

Hussain Addaoui, Abdelah Ahrouch, Mo El Aissati, Mo Alci, Norddin Ben Salah, Raymond Bodok, John Brouwer, Murat Demir, Faisel Djasmin, Marouane Ghazi, Mounaim Ghazi, Gert-Jan van Huijstee, Saiku Jalloh, Vincent Koolbergen, Emrah Köse, Niels de Kruif, Sarkis Muradian, Sergio Overmeer, Artin Perverian, Johan Redeker, Milko Snijders, Jilbert Tokur.

Belangrijkste mutaties:

Faisel Djasmin (van A1)

Indeling seizoen 2012/2013:

4e klasse C, West I: Buitenveldert, De Meer, HBC, Hoofddorp, JOS Watergraafsmeer, Kon. HFC, Olympia Haarlem, RCH, SIZO, Stormvogels, TABA, VEW.

1) Over de indeling:

"Ik ben niet blij met de kleinere competitie, in vergelijking met vorig seizoen zijn er zeven teams weg en kwamen er maar vijf nieuwe bij. Daarbij een paar onbekende tegenstanders, dus het wordt spannend."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"Ik hoop dat wij weer het niveau van vorig seizoen kunnen halen. Het zal veel moeilijker worden dan vorig jaar maar wij gaan ons best doen om iets te bereiken."

3) Trainers zijn passanten:

"Mijn ervaring zegt dat trainers niet altijd passanten hoeven te zijn. Ikzelf ben nu al voor het zevende seizoenen trainer bij SV Hoofddorp zat.1. Ik denk dat trainers op amateurniveau geen passanten hoeven te zijn, bij het betaalde voetbal kan dat heel anders zijn."

4) Clubliefde of ambitie:

"Als je wilt sporten moet je ambities hebben. Ambities altijd, clubliefde hoeft niet altijd."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"Wij spelen een vast systeem 4-4-2. Mijn favoriete formatie is 4-3-3 maar daar moet je wel de juiste spelers voor hebben."

6) De ideale groep voor team 1:

"Natuurlijk wil je als trainer het liefst een kleinere vaste groep hebben maar op ons niveau is dat moeilijk in verband met werk, ziekte, vakanties, enz. Daarom is het belangrijk dat je een bredere selectie hebt. Hoe groot? 18-22 spelers heb je wel nodig, denk ik."

7) De routinier in de selectie:

"In mijn selectie heb ik de nodige routine: John Brouwer, Niels de Kruif, Hussain Addaoui, Abdelah Ahrouch. "

8) Het talent in de groep:

"Mo Alci, Sergio Overmeer en Faisel Djasmin zijn talenten en zij moeten zich kunnen doorontwikkelen."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"John Brouwer is onze aanvoerder en leider in het veld."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"Liever 5-4, altijd meer scoren dan de tegenstander en aanvallend voetbal."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->:

"Louis van Gaal gaat met Oranje….het beter doen dan de vorige keer. Hij kan Oranje weer naar de top 3 van de wereldlijst brengen. Tijdens de kwalificatie kan Van Gaal de groep verjongen en dan met een aantal nieuwe spelers naar het WK 2014 gaan. En in Brazilië kan van alles gebeuren, dus wie weet?

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie