S.V. D.S.O.V.

30 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zondagvoetbal

Trainer: Dave Lange

Geboortedatum: 3 oktober 1971

Vorige club(s): Warmunda, MMO, Woubrugge, Kagia, VIOS, DIOS, amateurs van ADO den Haag

Assistent trainer: Ton Amama en Robin Sprengers

Leider: Rolf Muller

Verzorgers: Han Beeten en Jim Houwaart

Grensrechter: Rolf Muller

Shirtsponsor: Hendriks Benzine

(Voorlopige) selectie:

Damian Baranowski, Johan Beers, Appie Ben Salah, Stein van den Boogaard, Levi Bouckaert, Jeffrey den Butter, Bianco Carolina, Tyrone Carolina, Ricardo Claij, Arjan Davids, Martin Davids, Jevon van Dijk, Kasper Faas, Rick Gladon, Bunyamin Gungor, Tim de Kaper, Joris van der Kleij, Adrian Knibbe, Niek Knibbe, Melvin Koelemeijer, Tom Koopman, Erik Kroon, Steven Leeuwerik, Michael van der Meer, Roel van Meeteren, Eddy Miedema, Robert Mooij, Kevin de Munk, Erik Olsthoorn, Guido den Ouden, Roy Ouwens, Jeroen Somers, Nico Stokman, Ricardo Stokman, Thierry van Veen, Stefan van der Velde, Jelle Veneboer, Roy Verduyn, Troy Zwanenberg.

Belangrijkste mutaties:

Jochum Steur (naar DSS zat), Emiel Boon (lager team). Nieuw: Damian Baranowski (van Overbos), Melvin Koelemeijer (van EDO), Jeroen Somers (van Geel Wit), Troy Zwanenberg (van VVC).

Indeling seizoen 2012/2013:

4e klasse D, West I: Beverwijk, DIO, DSK, DSOV, DWS, HBC, Olympia Haarlem, RCH, Schoten, Spaarnwoude, SVIJ, Terrasvogels, VVH Velserbroek.

1) Over de indeling:

"Ik vind het een heel sterke poule, veel ploegen hebben zich opnieuw weten te versterken."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"Gezien de prestatie van afgelopen seizoen denk ik dat DSOV weer voor een plek bij de eerste vier moet gaan."

3) Trainers zijn passanten:

"Er zijn maar weinig clubs waar een trainer 5 jaar of langer zit, dus is mijn antwoord 'eens' met de stelling."

4) Clubliefde of ambitie:

"Dit is een heel lastige. Persoonlijk vind ik dat je voor ambitie moet gaan. Maar dan moet het wel een duidelijke verbetering zijn."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"Op dit moment (drie wedstrijden gespeeld) probeer ik een ander systeem uit. Ik vind dat het team meerdere systemen moet kunnen spelen en ik weet dat ik altijd kan terug vallen op het vorige systeem."

6) De ideale groep voor team 1:

"Ik start met een vaste groep van 16 spelers, maar wel met afspraken betreffende prestatie, discipline en blessures. Spelers van de tweede groep die zich duidelijk laten zien, krijgen een kans als de speler van eerste groep zich niet houdt aan de afspraken."

7) De routinier in de selectie:

"De routinier bij DSOV is lastig te vinden. Het zijn allemaal jonge gasten die graag willen. Wel heb je in elk team, dus ook bij ons, bepalende of leidende spelers. Bij DSOV zijn die te vinden in de as."

8) Het talent in de groep:

"Ik verwacht van Bianco Carolina heel veel dit seizoen. Vorig was misschien wat wennen, maar nu verwacht ik dat hij bepalender zal zijn op het veld."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"Roy Ouwens zal ook dit jaar weer de aanvoerdersband dragen. Steven van der Velde en Bianco Carolina zij de reserveaanvoerders. Het zijn bepalende spelers binnen het team."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"Liever met 1-0 winnen en niets weggeven, dan zit ik ook rustiger. Of 1-0 winnen in een lelijke wedstrijd, vind ik ook niet erg. De wedstrijd tegen Volendam (nacompetitie ) had ik het liefst zo gehad :0). De 5-4 wedstrijden zijn overigens wel wedstrijden die je altijd bij blijven. Ook wel leuk, maar niet te vaak..."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->:

"Louis van Gaal gaat met Oranje…. "Een heel moeilijke tijd tegemoet. De nieuwe spelers hebben weinig internationale ervaring op hoog niveau. Je zag dat vooral weer tegen België. Vooral de laatste linie is en blijft iets kwetsbaars voor Nederland.

Ik wens hem sterkte, maar ook de Nederlandse pers...."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie