vv UNO

30 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zondagvoetbal

Trainer: Rik Verhage

Geboortedatum: 21-10-1988

Vorige club(s): HBC Heemstede A1

Assistent trainer: Marcel Vissers

Teammanager: Marco van der Weijden

Teamleider: Aad Maaten

Verzorgers: Sven en Ron van Dalen

Fysiotherapie: Rachel Hachbets (CURA Fysio)

Conditie/krachttrainer: Eric Christjans

Keeperstrainer: Richard van Andel

Shirtsponsors: HEMA Hoofddorp en Veenstra garage

(Voorlopige) selectie:

Thies Christjans, Nick Daalman, Mitchel Duijzer, Jorn Franse, Thomas Greveling, Roy de Jong, Tomas van Kampen, Kevin Kho, Ruud de Kruif, Ferdi Lammerse, Niels Lap, Mark Maaten, Sander van der Maden, Sten Ruijgrok, Jelle Schagen, Robbin Schalkwijk, Kevin van der Weijden, Sven van der Weijden.

Belangrijkste mutaties:

Bas Boerlijst en Ferdy Hoefkens (gestopt). Nieuw: Thomas Greveling en Ferdi Lammerse (van Hoofddorp), Jorn Franse (van VVC), Nick Daalman (van DIOS)

Indeling seizoen 2012/2013:

5e klasse C, West I: BSM, DIOS, Geel Wit, Germaan, Heemstede, Nieuw Sloten, P en T, Sloten Rivalen, Sloterdijk, THB, UNO, Vogelenzang, Waterloo.

1) Over de indeling:

"Veel ploegen die ik al ken van vorig seizoen. Er zijn weer een aantal ploegen bijgekomen die niet willen voetballen en ik hoop dat wij met de ervaring van vorig seizoen wat hebben opgestoken."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"Top 5 en een periodetitel proberen te halen."

3) Trainers zijn passanten:

"Ik zie trainers als passanten. Ik denk dat elke trainer een houdbaarheidsdatum heeft en dat de groep ook toe is aan vernieuwing. Je hoort vaak het motto never change a winning team. Ik zie het anders namelijk ever change a winning team. Je moet constant vernieuwend zijn ook als vereniging."

4) Clubliefde of ambitie:

"Ambitie, ik heb als jonge trainer nog een hele carrière voor mij. Op dit moment gaat het snel met mijn ontwikkeling en hier ben ik erg gelukkig mee. Ik heb wel altijd in mijn achterhoofd dat elke trainer te maken krijgt met tegenslagen. Maar ambitie en dromen moet je hebben en ik ga net zolang door totdat ik deze heb waargemaakt."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"Ik ben een trainer die in een vast systeem speelt gedurende het seizoen. Het kan wel zijn dat ik tijdens het analyseren erachter kom dat de tegenstander sterker is dan wij. Dan kijk ik waar de zwakte ligt van die ploeg en probeer ik hier ons voordeel mee te doen.

Welk systeem wij gaan spelen houd ik voor me, als concurrenten hier benieuwd naar zijn moeten ze maar de moeite nemen om te komen kijken."

6) De ideale groep voor team 1:

"De ideale groep is een selectie van twee sterke teams die bijna niet voor elkaar onderdoen. Dit is bij ons nog niet mogelijk maar zal zeker in de toekomst een doelstelling zijn voor onze vereniging."

7) De routinier in de selectie:

"Wij hebben niet echt een routinier in de selectie. Een speler die in onze ogen wel een rol kan vervullen met zijn ervaring in de 3e klasse is Ferdi Lammerse (24)."

8) Het talent in de groep:

"Wij hebben meerdere talenten in onze groep die zich kunnen doorontwikkelen. Wij proberen als staf te helpen dit te realiseren, maar willen de spelers de stap maken naar een derdeklasser of hoger, dan moeten ze ook in zichzelf willen investeren."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"Jelle Schagen is onze eerste aanvoerder waarbij Ferdi Lammerse en ook Thomas Greveling hem gaan ondersteunen. Jelle heeft een zware blessure gehad afgelopen seizoen maar bleef net als Robbin Schalkwijk erg betrokken bij het team, daarom gun ik hem de band en de selectie trouwens ook."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"Liever 1-0 winnen. Op het moment dat je in 1 wedstrijd vier doelpunten tegen krijgt betekent het dat de spelers in de omschakeling of bij balbezit tegenstander hun basistaken niet goed hebben uitgevoerd."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->:

"Louis van Gaal gaat met Oranje…. "zich kwalificeren voor het WK."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie