S.V. D.I.O.S.

30 augustus 2012 om 00:00 Sport

Zondagvoetbal

Trainer: Wim de Haart

Geboortedatum: 1 maart 1961

Vorige club(s): DWV, Sloten, De Rijp, De Valken, SV Ouderkerk

Assistent trainer: Bertus Spreeuw (duo rol in combinatie met verzorger)

Leiders: Joop van Os en Sep Hillenaar

Leider tweede: Peter Roele

Shirtsponsor: Verstraten & Partners/Acfiro Accountancy

(Voorlopige) selectie:

Zafer Albayrak, Wim Beerendonk, Bas Bergkamp, Jeroen Bockhorst, Gertjan de Boer, Tim Blom, Dion Damen, Fred Degenaars, Tim Gabel, Toby Gabel, Marc van der Giessen, Brian van Goethem, Richard de Graaf, Patrick de Groot, Jordy Hillenaar, Richard Huiberts, Tom Jansen, Luke de Jongh, Mark de Kooker, Willem Lange, Aron Metz, Guido Oosting, Stefan Paauw, Sander Phillipo, Alwin van Saarloos, Patrick Samuels, Robin Sparnaay, Dennis Stoke, Tobias Sweijen, Raymond van Swieten, Martijn van Veen, Andries Vork, Mitchel Walian, Calvin van Wees, Marco van de Wolf, Ezaan Zakmi.

Belangrijkste mutaties:

Rick Boesveld (naar SCW), Nick Daalman (naar UNO). Nieuw: uit de A-junioren Tim Blom, Dion Damen, Marc van der Giessen, Mark de Kooker, Sander Philippo, Robin Sparnaay, Dennis Stoke en Calvin van Wees, Jordy Hillenaar (van Concordia), Aron Metz, Alwin van Saarloos en Raymon van Swieten (allen van VVC).

Indeling seizoen 2012/2013:

5e klasse C, West I: BSM, DIOS, Geel Wit, Germaan, Heemstede, Nieuw Sloten, P en T, Sloten Rivalen, Sloterdijk, THB, UNO, Vogelenzang, Waterloo.

1) Over de indeling:

"Leuke klasse, mix van de regio met Amsterdam en een aantal oude bekenden."

2) De doelstelling voor dit seizoen:

"Moeilijk te zeggen, we gaan echter de lat beduidend hoger leggen dan vorig seizoen."

3) Trainers zijn passanten:

"Eens, al blijf ik altijd wel vrij lang bij een club. Voel me ook sterk verbonden aan de club waar ik werkzaam ben. Met mijn oude clubs heb ik nog altijd een sterke band."

4) Clubliefde of ambitie:

"Amateurs moeten het maximaal haalbare nastreven. Niet naar een naastgelegen club gaan op hetzelfde niveau, dat is zonde voor de club die verlaten wordt."

5) Tactisch plaatje 2012-2013:

"Wij gaan dit jaar spelen in 1:4:3:3. We hebben nu ruim beschikking over vleugelspelers en spelen dan in hetzelfde concept als de junioren."

6) De ideale groep voor team 1:

"De doelstelling is een vaste kern voor het eerste van ca. 18 spelers. De oudere spelers gaan de vaste kern van het tweede worden en de jongere, niet basis eerste elftalspelers, gaan rouleren."

7) De routinier in de selectie:

"Brian van Goethem is de enige speler voor het eerste boven de dertig. Hij heeft op hoog niveau gespeeld. Verder zijn de oudere spelers belangrijk op de training om de jongere spelers beter te maken."

8) Het talent in de groep:

"Alle junioren die overgekomen zijn maar ook de nieuwe (terug)gekomen spelers zijn jong en kunnen allemaal nog stappen maken."

9) Mijn aanvoerder 2012-2013:

"Jordy Hillenaar, teruggekomen van Concordia. Is sterker en meer volwassen geworden en ik verwacht dat hij de leider wordt van het nieuwe eerste."

10) Liever met 1-0 winnen of met 5-4? (en waarom?)

"Geen mening, winnen is het belangrijkste, als het mogelijk is met goed voetbal. Voor het publiek is het leuk met veel doelpunten, als wij er in ieder geval maar één meer maken."

11) Over het Nederlands Elftal (vul aan aub) ->:

"Louis van Gaal gaat met Oranje…."De discipline weer aanhalen, met kleine veranderingen richting het komende WK."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie