Jazzworkshop Marvin Gaye

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Deze jazzworkshop is de eerste uit een serie workshops onder leiding van jazztrompettest Loet van der Lee. Zaterdag 15 september staat de workshop in het teken van Marvin Gaye. Wil je ook leren spelen en zingen in de stijl van deze bijzondere zanger? Kom dan 15 september van 10.30-14 uur naar de Jazzworkshop Marvin Gaye bij Pier K op onze prachtige locatie in het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein te Hoofddorp.

Marvin Gaye was een van de belangrijkste Amerikaanse soulzangers. In de jaren zestig groeide hij uit tot de populairste zanger uit de Motwon-stal met zowel solo-hits (How sweet it is, I heard it through the grapevine) als duetten met de topzangeressen van het label (it takes two, Ain't no mountain high enough).

De jazzworkshop is bedoeld voor instrumentalisten en vocalisten met redelijk wat speelervaring. Aan het eind van de dag wordt een opname gemaakt van wat er gerealiseerd is. Vermeld bij je inschrijving welk instrument je speelt of dat je komt zingen. Deelname bedraagt €35,-

Kijk voor meer informatie of inschrijven op www.pier-k.nl > muziek > workshops of neem contact op met de Informatiebalie 023 566 95 65.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie