Win-win Hoofddorp zaterdag

29 september 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Na de doelpuntrijke 6-3 overwinning op Olympia Haarlem was Tafilj Markovic zo mogelijk nog blijer met de 0-1 winst tegen TABA. "Behalve het begin van de wedstrijd en ook de fase meteen na rust waren wij de bovenliggende partij. Milko Snijders begon de wedstrijd voor ons met twee goede reddingen, daarna creëerden wij de kansen. Sarkis Muradian drie keer en Marouane Ghazi waren dicht bij een doelpunt. We speelden tactisch onze beste wedstrijd van het seizoen, we creëerden veel kansen maar het stond bij rust nog steeds 0-0.

Meteen na rust was er weer een grote kans voor TABA, Milko Snijders redde uitstekend. Daarna kregen wij de wedstrijd weer goed onder controle. Marouane Ghazi, Sarkis Muradian en Abdelah Ahrouch kwamen alleen voor de keeper maar zij scoorden niet. Na een goede onderschepping speelde John Brouwer de bal op Sarkis Muradian die de bal in de 62e minuut breed legde op Marouane Ghazi: 0-1. Ik verwachtte nog meer doelpunten van mijn ploeg, maar die vielen jammer genoeg niet. Het belangrijkste vind ik daarom dat we voor de eerste keer dit seizoen de nul hebben gehouden. De kansenverhouding was iets in de buurt van 13-4 in ons voordeel. We hebben verdiend gewonnen."