Dubbele domper DSOV

30 september 2012 om 00:00 Sport

VIJFHUIZEN - Na de wedstrijd tegen vechtploeg DSK mocht Dave Lange met DSOV naar DIO. Het werd een weinig aangename middag. "De stevige eerste helft werd afgesloten met een 0-0 ruststand. Maar DIO had intussen drie gele kaarten geoogst en na een halfuur spelen had de scheidsrechter een afkoelingsperiode ingelast van een kwartier. Ik vermoed dat de goede man niet goed durfde door te pakken en daarom tot het afkoelen besloot.

Na rust begonnen we uistekend, Rick Gladon scoorde 0-1 op aangeven van Tyrone Carolina. Vervolgens kreeg de nummer vier van DIO zijn tweede gele kaart zodat zij met tien man verder moesten. In dezelfde minuut werd het 1-1. Tegen tien man konden we het spel aardig maken maar uit een corner was het DIO dat op 2-1 kwam. In het laatste kwartier hebben we nog geknokt om in elk geval een punt te pakken maar twee grote kansen van Jevon van Dijk leverden geen doelpunt meer op.

Heel zuur dat we tegen tien man geen resultaat hebben weten te halen. Een nog grotere domper kwam daarna toen onze grensrechter Rolf Muller na het ondertekenen van het wedstrijdformulier en net na het verlaten van de bestuurskamer door een kopstoot werd geveld en vervolgens nog een paar klappen kreeg. Een dubbele domper voor DSOV dus."