Bandenspecialist Bandorama terug in Haarlemmermeer

1 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

LIJNDEN - Koopman Autoschade BV in Lijnden heeft als gevolg van de groei van haar bestaande activiteiten, bandenspecialist Bandorama overgenomen van de Stern Groep. Bandorama dat vroeger 40 jaar gevestigd zat in Badhoevedorp en sinds een jaar in Amstelveen komt dus terug naar Haarlemmermeer. De bandenspecialist is de enige speciaalzaak in deze omgeving.

"Koopman Autoschade BV neemt bij de overname het voltallige personeel over en zorgt daarmee voor extra werkgelegenheid in onze regio. Dat is geen vanzelfsprekendheid meer in deze tijden. Ik ben dan ook erg blij met de terugkeer van dit bedrijf naar onze gemeente,'' aldus wethouder Arthur van Dijk. De wethouder heeft afgelopen maandag een werkbezoek gebracht aan de vestiging aan de Akerdijk in Lijnden.

Kersverse eigenaar Patrick Koopman: "Schadeherstel wordt door de vele technische installaties in auto's steeds veeleisender en je moet alle kennis in huis te hebben. Een gespecialiseerd bandenbedrijf, zoals Bandorama, sluit daar naadloos op aan. Met Bandorama krijgt Koopman Autoschade een bedrijf met veel expertise op bandengebied.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie